Personvern og cookies

I korte trekk:

Vi innhenter, oppbevarer og bruker personopplysninger fra deg som besøkende og kunde. I tilfeller hvor samtykke er nødvendig, gis du mulighet til å trekke samtykke. All informasjon sendes, oppbevares og behandles på en sikker måte, og utleveres ikke til tredjeparter, hvis dette ikke er nødvendig for drift av våre tjenester, eller om dette ikke er ansett som like sikkert som i våre interne systemer. Du har rett til innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og har rett til sletting/retting av den data som ikke er nødvendig for oss for å overholde våre forpliktelser iht. gjeldende lovverk eller drift av våre tjenester.


Vi er et enkeltmannsforetak med hjemmekontor i Hønefoss. Vi har ikke et utsalgssted men driver en nettbutikk der kommunikasjon foregår pr Mail eller telefon. 


Behandlingsansvarlig:

Bruktmobil.com (heretter omtalt som Behandlingsansvarlig)
Org.nr: 921 209 991
Adresse: Støalandet 20, 3513 Hønefoss
E-post: post@bruktmobil.com

Telefon: 47 99 58 54 20


Personvernombud:

E-post: post@bruktmobil.com
Telefon: 47 99 58 54 20


Bruktmobil.com er opptatt av å beskytte dine personlige opplysninger på best mulig måte. 

Vi vil aldri selge eller offentliggjøre dine personopplysninger til en tredjepart uten ditt samtykke eller hvis det ikke er nødvendig for å fullføre en transaksjon (f.eks. levering av en vare eller utsendelse av nyhetsbrev) eller nødvendig for å sikre overholdelse av gjeldende lovgivning.


Vi deler informasjon til partnere som har rett til å benytte dine opplysninger i forbindelse med levering av varer, og for at kunne holde deg oppdatert om status på en ordre. Utover dette gir vi dine opplysninger til våre utvalgte og betrodde partnere som behandler markedsføring, økonomi og betaling.


Det er vårt ansvar å sikre at informasjonen din ikke blir misbrukt. Derfor stiller vi høye krav til våre partnere når din personlige informasjon blir brukt utenfor Bruktmobil.com. Vi sørger derfor alltid for at våre partnere garanterer at din personlige informasjon er beskyttet.


Dine personopplysninger knyttet til kjøp vil som hovedregel slettes når det ikke lenger er behov for å lagre opplysningene for å besvare dine henvendelser eller når reklamasjonstiden for produktet er utløpt, med mindre vi trenger opplysningene i et lenger tidsrom for å oppfylle andre legitime formål eller lovpålagte forpliktelser, eksempelvis i henhold til regnskapslovgivningen.


Du som kunde har til enhver tid rett til innsyn i, og retting/sletting av dine egne opplysninger. Hvis dette er ønskelig, kan du kontakte oss via e-post til post@bruktmobil.com


Klage til tilsynsmyndigheten:


Dersom du er uenig i måten vi behandler dine personopplysninger på, kan du sende inn en klage til Datatilsynet.


Vi gjør oppmerksom på at visse opplysninger ikke alltid gir deg rett til sletting i henhold til gjeldende lov. Deling av personopplysninger til tredje part utføres alltid i henhold til gjeldene lovverk. Dersom du har spørsmål om hvilke opplysninger vi samler inn eller et ønske om å få opplysningene slettet, er du alltid velkommen til å kontakte oss på post@bruktmobil.com


Når du gjør et kjøp på Bruktmobil.com samler vi inn de personopplysninger som kreves for at vi skal kunne gjennomføre kjøpet og leveringen av din bestilling. Personopplysningene som samles inn er navn, adresse, mailadresse, telefonnummer, person –og kontonummer, IP-adresse samt øvrig informasjon som er nødvendig for at vi skal kunne gjennomføre din bestilling.


Når du besøker nettstedet Bruktmobil.com samler vi inn dine personopplysninger som geografisk lokasjon, IP-adresse, hvilken type nettleser du bruker, din bredbåndsleverandør, operativsystem, dato og tid for besøk på nettstedet, samt en del data om hvordan du navigerer på siden. Disse opplysningene er nødvendige for at vi skal kunne gi deg en så bra opplevelse som mulig. Vi benytter såkalte informasjonskapsler eller cookies når du bruker og/eller besøker våre nettsider. Dette er viktig for å kunne bedre brukeropplevelsen av tjenestene vil tilbyr våre kunder.


Om du kontakter oss via e-post eller via kontaktskjemaet vårt lagres mailadressen og dialogen da dette kan bli nødvendig i en annen sammenheng som f.eks ved en reklamasjon.


Dersom du har gitt ditt samtykke til å motta vårt nyhetsbrev, lagres mailadressen for at vi skal kunne fullføre denne servicen. Du kan når som helst avslutte abonnementet ved å klikke på linken nederst på siden eller kontakte oss på post@bruktmobil.com


Bruktmobil.com kommer aldri til å selge eller offentliggjøre dine personopplysninger til en tredje part uten ditt samtykke eller om det ikke er nødvendig for å gjennomføre et kjøp. Dette kan f.eks gjelde kjøp og levering av et produkt, nyhetsbrev eller annet som kan være nødvendig for å følge gjeldende lovverk.


Betaling


Vi benytter Klarna som leverandør av betalingstjenester. 

Meny

Innstillinger